Околиця: Отримайте дисконтну картку ресторану "Околиця"!

Отримайте дисконтну картку ресторану "Околиця"!

Отримайте дисконтну картку ресторану "Околиця"!

Организатор: Гостиница Околиця, Светловодск

Отримати 10% дисконтну картку ресторану "Околиця" можна при наявності чеків на суму 3000 грн.

Максимальний номінал нашої дисконтної картки — 20%, отримати його можна накопичивши більше 30000 грн. протягом року.

Якщо протягом року загальна сума накопичень за дисконтною карткою ресторану "Околиця" з номіналом знижки 10% становить менше 10 000 грн., номінал знижки зменшується пропорційно — при сумі чеків до 9000 грн. номінал знижки зменшується до 9%, до 8000 грн. — до 8%, до 7000 грн. — до 7%. і т.д.

Якщо протягом року загальна сума накопичень за дисконтною карткою ресторану "Околиця" з номіналом знижки 20% становить менше 30 000 грн. адміністрація ресторану "Околиця" залишає за собою право знизити знижку за дисконтною карткою пропорційно загальній сумі чеків.

Дисконтна картка ресторану "Околиця" є персональною і не може бути переданою іншій особі! У разі передачі картки іншій особі дисконтна картка блокується.

При невиконанні клієнтами ресторану умов відвідування ресторану, в тому числі розпивання принесених спиртних напоїв, дисконтна картка ресторану "Околиця" блокується.

При відсутності дисконтної картки знижка гостю не надається.

P.S.Адміністрація ресторану "Околиця" залишає за собою право скасовувати або змінити всю дисконтну програму або частину в будь-який час, як з попереднім повідомленням про це, так і без нього.